29 september 2021 In de media

‘Letsch zet Tannane uit Vitesse-selectie voor duel met Rennes, conflict ontspoord’

Thomas Letsch heeft uit de selectie voor het Conference League-duel met Stade Rennais gezet, meldt de Gelderlander. Volgens de krant is het conflict tussen de twee ‘ontspoord’.

Letsch zal later op woensdag tekst en uitleg geven over het niet selecteren van Tannane. Sinds de voorbereiding loopt het stroef tussen de twee. Afgelopen weekend zat Tannane nog negentig minuten lang op de bank tegen Fortuna Sittard, omdat hij Letsch ‘niet kon helpen’. Nu moet hij de wedstrijd tegen Rennes dus vanaf de tribune bekijken.

De spanningen tussen Tannane en trainer Letsch begonnen deze zomer. Eerstgenoemde mikte namelijk op een transfer, waardoor Letsch de spelmaker amper inzette tijdens oefenduels. Daar was Tannane niet happy over.

In de eerste officiële wedstrijden van het seizoen kwam de Marokkaanse middenvelder ook weinig aan spelen toe. Nadat hij scoorde op bezoek bij RSC Anderlecht, luchtte Tannane zijn hart over de ‘niet te peilen’ Letsch. “Mijn situatie is anders dan die van Riechedly (Bazoer, red.), want hij speelt wel. Ik weet nog steeds niet waarom dat in mijn geval anders is, maar het is zijn keuze. Ik moet het accepteren, want als ik het niet doe, dan is het weer ‘Tannane maakt er weer een puinzooi van'”, zei hij.

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: