4 september 2011 In de media

Leven Als Een Prof maandag RTL7 22.00u met Vd Brom

In de eerste reeks bezoekt Harry onder anderen Rafael van der Vaart, Marc Overmars, John van den Brom en Klaas-Jan Huntelaar.

Harry Vermeegen is vanaf maandag weer terug op de TV met Leven als een Prof bij RTL 7

Maandag 5 september trapt Harry Vermeegen zijn nieuwe programma ‘Leven Als Een Prof’ af. Het is voor het eerst dat hij in actie komt sinds zijn transfer naar mannenzender RTL 7. In ‘Leven Als Een Prof’ geeft Harry één amateurvoetbalteam alles wat zij nodig hebben om een seizoen lang te kunnen leven als profs. Maar eerst laat hij zien hoe profvoetballers leven. Dat het programma en de actie nu al enorm leven onder Nederlandse amateurteams blijkt wel uit het feit dat er binnen één week al meer dan 5200 teams zich hebben aangemeld.
De serie van twaalf afleveringen wordt deels dit najaar en deels begin 2012 uitgezonden. In de eerste reeks bezoekt Harry onder anderen Rafael van der Vaart, Marc Overmars, John van den Brom en Klaas-Jan Huntelaar. Ook licht hij elke week een amateurteam in het land uit. Dit doet hij door als assistent-coach bij een wedstrijd op de bank plaats te nemen en zo te kijken of zij het leven van een prof wel aankunnen.

Het prijzenpakket bestaat uit: een eigen spelersbus, een eigen jacuzzi in de kleedkamer, het clublied opnemen met Wolter Kroes, een teamfoto als poster in de VI, een wedstrijd tegen het RTL 7 Sterrenteam die met commentaar van Leo Driessen wordt uitgezonden op RTL 7, een eigen professionele dug-out, een wedstrijd geanalyseerd door het Pierot Systeem, Emile Ratelband als mental coach, een training van een Eredivisie-coach, op trainingskamp in Huis ter Duin, strakke pakken, zonnebrillen, horloges, nieuwe tenues, voetbalschoenen, mediatraining, een seizoen lang NIVEA for Men producten, Derbystar-ballen en deelname aan het televisieprogramma ‘Leven Als Een Prof’.

‘Leven Als Een Prof’ vanaf maandag om 22.00u na Voetbal International bij RTL 7.

Video: John van den Brom schiet fietser van zijn fiets

RTL7

Hoofdsponsor: