29 juli 2016 In de media

Lewis Baker even terug op vertrouwde bodem

Lewis Baker liep vrijdagmiddag vrolijk en vol vertrouwen het prachtige trainingsveld van de academie van Newcastle United op. ‘Even terug’ op Engelse bodem voor de oefenwedstrijd vs Newcastle United. De middenvelder voelt zich goed en kijkt uit naar het treffen met de Engelsen.
“Het is natuurlijk prettig om weer even in Engeland te zijn. Het is dan wel bij een andere club, maar ook bij Newcastle United spelen diverse jongens die ik ken uit mijn jeugdperiode bij Chelsea en de vertegenwoordigende elftallen. Net als de meeste ploeggenoten, misschien Ricky (Van Wolfswinkel, red.) uitgezonderd, heb ik ook nog niet eerder op St. James’ Park gespeeld. Tenminste, ik kan het me niet herinneren” zegt hij met lichte twijfeling en een glimlach.

“Het wordt een interessante wedstrijd voor ons. We hebben nog een week voordat de competitie begint en de samenstelling voor de start van de Eredivisie wordt meer en meer duidelijk. Een mooi resultaat is leuk en goed voor het vertrouwen, maar het gaat voornamelijk om de uitvoering. Tegen Willem II gaat het om beiden: goed voetbal én punten”, aldus Baker na afloop van de training.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: