26 juni 2015 In de media

Lewis Baker kiest voor Vitesse

Lewis Baker staat zondag op het veld bij de eerste training van Vitesse
De 20-jarige middenvelder komt over van Chelsea FC. Baker is zondag één van de nieuwelingen. Ook Maikel van der Werff, Elmo Lieftink en Mo Osman zijn nieuw bij de selectie. De andere aanwinsten, Sheran Yeini en Milot Rashica, sluiten aan zodra het papierwerk in orde is.

Baker kwam als 10-jarige binnen bij Chelsea FC en doorliep de gehele jeugdopleiding van de Engelse kampioen. Op 5 januari 2014 maakte hij zijn debuut in het FA Cup duel met Derby County. In 2015 kwam de Engelsman op huurbasis uit voor Sheffield Wednesday en Milton Keynes Dons. Ook komt Baker uit voor Engeland O20, waar hij aanvoerder is, nadat hij eerder ook voor Engeland O17 en O19 speelde. Baker kwam in de voorbereiding op het seizoen 2014|2015 in actie tegen Vitesse in GelreDome.

Technisch directeur Mo Allach over Baker: “We hebben duidelijk in kaart welke spelers van Chelsea FC voor ons interessant zijn. Lewis Baker is er daar absoluut één van. Met de komst van de middenvelder houden we de kwaliteit van onze selectie op peil.”

Na het aantrekken van Milot Rashica, Maikel van der Werff en Sheran Yeini is Baker de vierde nieuwe speler van Vitesse voor komend seizoen. Eerder werden de contracten met Eloy Room, Kevin Diks, Elmo Lieftink en Mo Osman al verlengd.

 

Vitesse / Foto’s CFC

Hoofdsponsor: