8 maart 2019 In de media

Linssen blij met ‘Vitesse-tweeling’: ‘Ik kan ze alleen niet uit elkaar houden’

Het zijn twee opvallende verschijningen op Papendal: Vasili en Alexei Berezutsky. Bryan Linssen kan de Russische tweelingbroers nog steeds niet uit elkaar houden.
De Berezutsky's lopen sinds november stage bij Vitesse-trainer Leonid Slutsky en trainen regelmatig mee met de selectie. "Ik kan ze alleen nog steeds niet uit elkaar halen", vertelt Linssen. "Ik zei net nog: wie is nou wie? Met die lange broek, hoe heet die nou eigenlijk? Ze lijken ontzettend veel op elkaar."

De Vitesse-aanvaller heeft wel één herkenningspunt waar hij zich aan vast kan houden. "Eentje heeft een beetje een scheve neus, daar kun je ze wel aan herkennen. Maar wie dat is? Dat durft ik niet te zeggen", lacht hij.

Vitesse heeft baat bij de aanwezigheid van de Berezutsky-broers, benadrukt Linssen. "Ze hebben zoveel ervaring en zijn veel bezig met de verdedigers. Dat kan niemand beter dan jongens die op zo'n hoog niveau gevoetbald hebben. Dat zie je ook als ze meedoen met de training. De organisatie van de ploeg waarin zij spelen is altijd goed."

Voetbalprimeur / foto’s SV en Vitesse

Hoofdsponsor: