22 mei 2018 In de media

Linssen blijkt gokker: “Dan stop ik per direct met voetballen”

Vitesse mag zich opmaken voor Europees voetbal. Op bezoek bij FC Utrecht werd de finale van de Play-offs met 1-2 beslist en sterspeler Bryan Linssen maakt zich op voor een mooie zomer.
"We gaan een feestje vieren!", vertelt de 27-jarige Limburger met een lach op z’n gezicht. "Dat hebben we verdiend na dit seizoen en daar zal zeker een dansje bij horen."

De wedstrijd
Vitesse trok de wedstrijd in de eerste helft naar zich toe door twee keer te scoren: "Als je 0-2 maakt, dan moet het afgelopen zijn. Zij moesten toen vier keer scoren om de wedstrijd te winnen en bij drie keer werd het een verlenging, dus ze moesten vaak gaan scoren in de tweede helft. Ik had er alle vertrouwen in dat wij dat wel over de eindstreep zouden gaan trekken."

Gokken in Las Vegas
Het is nu vakantie voor de Vitesse-spelers en Linssen heeft mooie plannen. "Volgens mij moeten we 21 juni weer beginnen. Ik ga naar Amerika, gokje wagen in Las Vegas. Af en toe vind ik dat wel leuk. Ik denk dat ik roulette kleine serie ga spelen. 11 en 8 zijn mijn geluksgetallen."

"Als ik terug kom als multimiljonair dan stop ik per direct met voetballen", zegt de aanvaller schaterlachend. "Ik hoop het, dat zou leuk zijn!" De Vitesse-supporters kunnen gelukkig gerust ademhalen. "Tuurlijk ga ik met Vitesse mee Europa in."

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: