22 april 2019 In de media

Linssen en Serero bezochten supportershome

Eindelijk ging Vitesse er zaterdag weer eens met de drie punten vandoor. In Supportershome Monnikenhuize stonden hattrick-man Bryan Linssen en Thulani Serero er dan ook vrolijk bij. Zij bezochten na afloop van Vitesse – PEC Zwolle de Vitesse-supporters voor een nababbel en een foto- en handtekeningenmoment.
Bryan Linssen was te spreken over de teamprestatie: "We hebben PEC Zwolle goed bestudeerd en wisten hoe we de wedstrijd wilden beginnen. Na die rode kaart hebben we het ook goed als team opgepakt. Het is niet zo makkelijk om tegen een tiental te voetballen. We hebben een goed blok gemaakt en dan zie je dat zij weinig kansen weten te creëren." De Limburger maakte er zelf drie en dat was ook mede mogelijk gemaakt door assistkoning Martin Ødegaard. Linssen: "Ja, maar hij komt van Real Madrid, dus dan mag dat ook wel hè," besloot hij met een knipoog.

Voor Thulani Serero zijn het bijzondere weken. Tegen PSV scoorde hij en vanavond was hij weer beslissend met een mooie assist op Dauda. Tussendoor werd ook nog zoontje Cream geboren. "Bedankt voor de felicitaties," zei Serero in een mix van Engels en Nederlands. De Zuid-Afrikaan wilde na de mooie zegen op Zwolle niet weten van een bijzondere wedstrijd tegen Ajax. "Nee hoor, dat is een heel gewone wedstrijd. We gaan daar denk ik met 1-2 winnen!". 

Natuurlijk werd er ook nog een Vitesse-thuisshirt verloot. Voor de laatste keer dit seizoen tijdens een regulier spelersbezoek ging een Vitesse-supporter er met een mooi gesigneerd thuisshirt vandoor. Na de laatste thuiswedstrijd tegen De Graafschap zal de gehele selectie het supportershome bezoeken.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: