19 augustus 2018 In de media

Linssen geeft duidelijk antwoord op geruchten over transfer

Bryan Linssen doet het nu al een tijdje heel erg goed bij Vitesse en werd in de wandelgangen al een paar keer aan een transfer naar Feyenoord gelinkt. Het lijkt er echter niet op dat de vleugelspits op weg is naar Rotterdam, al is er wel interesse in de algemene zin van het woord.
In gesprek met FOX Sports zegt de aanvaller: "Vitesse wil mij niet laten gaan. Of er interesse is? Ja, er is wel interesse. Of dat te maken heeft met Boëtius bij Feyenoord? Nee."

Tegen sc Heerenveen speelde Vitesse alleraardigst, maar de Arnhemmers kwamen tien minuten voor tijd pas op gelijke hoogte door een doelpunt van Tim Matavz. "We hebben veel grote kansen gehad en Heerenveen veel onder druk gezet. Met één goal doen we onszelf zeker tekort. We zijn helemaal niet blij met een punt. We kwamen hier voor drie, zo hebben we ook gespeeld. Je krijgt alleen niet altijd wat je verdient, zoals vandaag dus." Midweeks werd er natuurlijk in Zwitserland gevoetbald. "Je bent nooit zo fit als wanneer je een hele week rust hebt gehad. Je moet karakter tonen en laten zien dat je mentaliteit hebt, dat je die wedstrijd wil winnen. Ik heb zelf drie kansen gemist en was niet de enige. Dat geeft aan dat we kansen hebben gehad op de winst."

Soccernews / foto’s SV

Hoofdsponsor: