24 augustus 2019 In de media

Linssen geeft goudeerlijk antwoord op ambitievraag

Bryan Linssen steekt niet onder stoelen of banken dat hij de ambitie koestert om een stap hogerop te zetten in de Eredivisie.
De aanvaller van Vitesse sprak in het verleden de wens uit om naar een club uit de top drie te vertrekken en herhaalt die wens vrijdag in gesprek met FOX Sports . Linssen geeft een goudeerlijk antwoord op een vraag van verslaggever Hans Kraay junior over Feyenoord.

Kraay jr. vraagt Linssen of hij weleens naar Luciano Narsingh of Sam Larsson kijkt en denkt: dat kan ik beter . Na enig aarzelen antwoordt Linssen bevestigend. "Ja, natuurlijk heb ik dat weleens gedacht", geeft hij toe. "Ik heb weleens naar een wedstrijd gekeken waarvan ik dacht: daar zou ik misschien ook wel tussen passen. Natuurlijk heb ik die hoop nog steeds. Dat moet toch? Ik kan wel zeggen van niet, maar dan zou ik tegen iedereen liegen."

"Iedereen heeft de ambitie om hogerop te gaan en te zien hoe ver je kunt komen. Feyenoord is een topclub in Nederland en zal dat ook altijd blijven. Als ik zeg dat ik Feyenoord, Ajax of PSV niet zie zitten, dan zou ik liegen voor de camera", voegt de 28-jarige aanvaller daaraan toe.

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: