23 augustus 2018 In de media

Linssen: “Je merkt aan alles dat hij internationaal gelouterd is”

Vitesse wil dit seizoen de top gaan bestormen en beschikt over een oefenmeester die wel van wanten weet.
De spelers van de Arnhemmers zijn hartstikke blij met de aanwezigheid van de Russische coach Leonid Slutsky, zo merk je bijvoorbeeld uit de woorden van Bryan Linssen.

De vleugelspits vertelt in een interview met Voetbal International: "Ik draai al een tijdje mee, maar met deze trainer merk je aan alles dat hij internationaal gelouterd is. Hij is bikkelhard en je merkt aan alles dat hij top is: speelwijze, tactiek, hoe hij het brengt, hoe hij met mensen omgaat, hoe duidelijk hij is, hoe hij het uitlegt, hoe hij het beleeft. Van buitenaf hoor je vaak dat hij zo leuk overkomt, maar het gaat er natuurlijk om of hij presteert. Begrijp me goed, het is een geweldige man die goed omgaat met alles en iedereen en zijn spelers ook als volwassen mensen behandelt, maar hij is bovenal bloedfanatiek."

Linssen geeft een voorbeeld: "In Basel zaten we met een man minder en een 1-0 achterstand in de kleedkamer. In zijn ogen lieten we ons veel te makkelijk de kaas van het brood eten, dat pikte hij niet. Alles geven tot het laatst, blijven zoeken naar aanknopingspunten met zijn allen. Verliezen kan, maar dan wel vol gas en uiteindelijk ging iedereen ook als de brandweer."
 

Soccernews / Foto’s SV

Hoofdsponsor: