28 april 2016 In de media

Logo KWF zondag op shirt Vitesse

Zondag 1 mei speelt Vitesse tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd staat ook dit seizoen in het teken van KWF Kankerbestrijding.
Tijdens deze traditionele KWF-wedstrijd prijkt de naam KWF Kankerbestrijding op het shirt van Vitesse.

Hoofdsponsor Truphone maakt net als vorig seizoen het gebaar door het wedstrijdshirt voor deze speciale wedstrijd tegen FC Utrecht beschikbaar te stellen aan deze partner van Vitesse Betrokken.

Rob van Velzen van Truphone: “Net als vorig jaar stellen wij onze plek op het shirt van Vitesse graag beschikbaar voor KWF Kankerbestrijding. Zo laat Truphone zien dat ze verbonden is met Vitesse en haar partners en samen kansen willen vergroten. Zodat er in de toekomst een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.”

Veiling
Dit jaar worden de unieke wedstrijdshirts geveild. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker. De online veiling start maandag 2 mei om 12.00 uur. Wil jij één van deze unieke wedstrijdshirts hebben? Bied dan mee via Vitesse.nl/veiling. Bieden kan tot en met vrijdag 6 mei, 16.00 uur.

Vitesse en KWF Kankerbestrijding
Sinds eind 2012 hebben Vitesse en KWF Kankerbestrijding een nauwe samenwerking. Naast de traditionele KWF-wedstrijd versterken Vitesse en KWF Kankerbestrijding elkaar op verschillende momenten in het seizoen. Samen met KWF Kankerbestrijding zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker. Zondag wordt er door KWF Kankerbestrijding gecollecteerd bij de ingangen van GelreDome. De opbrengsten hiervan gaan naar wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker.

Kaartverkoop
Ben jij er zondag bij in GelreDome? Een spannend en belangrijk duel. Kaarten voor Vitesse vs FC Utrecht zijn te koop in MijnVitesse (GelreDome) en via Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa's vanaf 12.30 uur geopend.
 

image
Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: