2 juli 2012 In de media

Lokomotiv Plovdiv verliest ook tweede oefenduel

Tegenstander van Vitesse in de tweede ronde van de Europa League, Lokomotiv Plovdiv, verloor maandagavond ook het tweede oefenduel in haar voorbereiding campagne. Het duel tegen FC Zestafoni uit Georgië ging met 2-3 verloren.
In eigen stadion wist Lokomotiv de tegenstander met de rust nog op 1-1 te houden. Zestafoni opende via Jaba Dvali de score in de 10de minuut. Zdravko Lazarov maakte drie minuten later gelijk voor de Bulgaren.

Na rust liepen de Georgiërs via opnieuw Jaba Dvali in de 54ste en Shota Babunashvili in de 76ste minuut uit. Lokomotiv bracht door een doelpunt van Iliyan Yordanov in de 80ste minuut de stand op 2-3.

Zestafoni haalde in seizoen 2011-2012 de play-off ronde van de Europa League waarin het werd uitgeschakeld door het Belgische Club Brugge.

Zaterdag jongstleden ging de eerste oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest afgetekend met 4-0 verloren.