10 augustus 2016 In de media

Loop op 3 september de 70ste Airborne Wandeltocht mee met de SV

Op zaterdag 3 september 2016 neemt de Supportersvereniging Vitesse in groepsverband deel aan de 70ste Airborne wandeltocht, het grootste eendaagse wandelevenement ter wereld.
Vind je het gezellig om samen met andere Vitesse-supporters deze bijzondere wandeltocht te lopen, meld je dan aan.

Wij lopen 10 kilometer in groepsverband en verzamelen tussen 10.30 uur en 11.00 uur achter Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek.

De start is om 12.00 uur met het bekende defilé bij aanvang van de tocht. Daarna voert de tocht langs een aantal plaatsen die een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens die gure septemberdagen in 1944.

Er wordt onderweg een rustplaats ingericht waar vrijwilligers van de SV een drankje voor je klaar hebben staan.
 

 
Kosten en aanmelden:

De kosten voor deelname zijn € 8,-.
Inschrijven kan tot 19 augustus 2016 via supportersvereniging@vitesse.org o.v.v. Airborne Wandeltocht. Vermeld bij je inschrijving je naam, geslacht, adresgegevens, telefoonnummer, emailadres en de hoeveelste deelname dit is.
 
De inschrijving stopt bij 100 deelnemers. Na je inschrijving ontvang je een mail met de betalingsgegevens. Deelname is gegarandeerd na betaling en bevestiging en bij deelname van minimaal 11 wandelaars.
Er is geen restitutie van inschrijfgeld bij annulering door de deelnemer. Je betaling moet uiterlijk 27 augustus door ons ontvangen zijn.
 
Supportersvereniging Vitesse
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: