16 augustus 2016 In de media

Loop samen met Vitesse-supporters op 3 september de 70ste Airborne-wandeltocht

Op zaterdag 3 september 2016 organiseert de Supportersvereniging Vitesse voor Vitesse-supporters de mogelijkheid om in groepsverband deel te nemen aan de 70ste Airborne wandeltocht, het grootste eendaagse wandelevenement ter wereld.
We lopen 10 kilometer in groepsverband en dat is zelfs ongetraind goed te doen.
 

Ga mee en wandel, samen met je mede Vitessenaren, deze mooie en uniek wandeltocht!

 
We verzamelen allemaal tussen 10.30 uur en 11.00 uur achter Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek. Draag bij voorkeur Vitesse-kleuren.
 
De start is om 12.00 uur met het bekende defilé bij aanvang van de tocht. Daarna voert de tocht langs een aantal plaatsen die een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens die gure septemberdagen in 1944. Er wordt onderweg een rustplaats ingericht waar vrijwilligers van de SV een drankje voor je klaar hebben staan en we gezamenlijk een boterham kunnen eten.
 

 
De kosten voor deelname zijn slechts € 8,-.
 
Inschrijven kan tot 19 augustus 2016 via supportersvereniging@vitesse.org o.v.v. Airborne Wandeltocht. Vermeld bij je inschrijving je naam, geslacht, adresgegevens, telefoonnummer, emailadres en de hoeveelste deelname dit is.
 
De inschrijving stopt bij 100 deelnemers. Na je inschrijving ontvang je een mail met de betalingsgegevens. Deelname is gegarandeerd na betaling en bevestiging en bij deelname van minimaal 11 wandelaars.
 
Je betaling moet uiterlijk 27 augustus door ons ontvangen zijn om ons tijdig in te kunnen schrijven. Er is geen restitutie van inschrijfgeld bij annulering door de deelnemer.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: