12 april 2011 In de media

Lopez heeft nog niets gehoord van Vitesse

Jordi López weet nog niet of de komende wedstrijden van Vitesse ook direct zijn laatste zijn in het geel-zwart shirt.
De dertigjarige middenvelder tekende in januari een contract voor zes maanden in Arnhem: de ex-speler van Barcelona en Real Madrid speelde sindsdien elf keer mee bij de Arnhemmers. “Ik weet niet wat er na dit seizoen gebeurt. Ik heb van Vitesse niet gehoord of ze mij willen houden”, zegt López.

“Daar maak ik mij ook niet druk om, dat komt later wel”, aldus de middenvelder in de Gelderlander. “Eerst het seizoen goed afmaken. Ik ben gekomen in de winterstop, met veel nieuwe spelers, we stonden laag op de ranglijst. Het is moeilijk dan nog een team te bouwen.” López speelde voor zijn komst naar Nederland bij Swansea City en Queens Park Rangers: hij lijkt te willen blijven bij Vitesse.

“Ik vind dat het elke week beter gaat, ik voel me hier prima. De trainer geeft mij veel vertrouwen”, prijst hij landgenoot Albert Ferrer, die Vitesse nog niet uit de gevarenzone heeft weten loodsen. Nadat López’ carrière in Spanje voortvarend begon, met een seizoen met veel speeltijd bij Real, kalfde het langzaam af via Sevilla, Real Mallorca en Racing Santander .

Voetbalzone

Hoofdsponsor: