24 november 2012 In de media

Louter loftrompetten bij PSV voor ex-trainer Rutten

Jeremain Lens en Dries Mertens zijn Fred Rutten nog niet vergeten. Het tweetal is nog altijd uitermate lovend over de 49-jarige keuzeheer van Vitesse.
"Ik heb heel veel persoonlijke gesprekken gevoerd, waardoor mijn keus uiteindelijk ook op PSV viel. De manier waarop hij is weggestuurd, blijft zonde", laat Lens weten in een onderhoud met De Telegraaf. "Wij hebben goed samengewerkt", vult Mertens aan. "Hij heeft mij persoonlijk beter gemaakt en goed geholpen met mijn overgang van FC Utrecht naar PSV. De manier waarop hij is vertrokken, verdient niet de schoonheidsprijs. Maar ik denk dat Fred bij Vitesse op de goede plek zit. De prestaties van Vitesse verbazen mij niets." Zondag om 14:30 uur gaat PSV – Vitesse van start.

Ook Dick Advocaat looft Rutten. "Hij heeft een gedisciplineerde groep achtergelaten bij PSV. Rutten is één van de betere trainers in Nederland. Maar het laatste stapje, kon hij helaas niet maken. Ik heb Fred nooit gesproken over PSV. Bewust want dan zou ik wellicht positief of negatief worden beïnvloed. In vergelijking met vorig seizoen is niet veel veranderd bij PSV. Mark van Bommel is erbij gekomen, dat is een groot verschil en Luciano Narsingh is in plaats van Zakaria Labyad gekomen."

 

Elf / Foto’s SV

Hoofdsponsor: