27 januari 2011 In de media

Luca Caldirola naar Sampdoria

Als de berichten in de Italiaanse media kloppen, verhuist Luca Caldirola per direct van Vitesse naar Sampdoria. Caldirola was door Internazionale tot aan het einde van dit seizoen uitgeleend aan Vitesse.


Waarschijnlijk keert de Italiaanse international onder 21 vroegtijdig terug naar zijn geboorteland.


'Pazzini voor tien miljoen euro van Samp naar Inter' 

Giampaolo Pazzini staat op het punt te tekenen bij Internazionale. De soepel scorende aanvaller komt voor een miljoenenbedrag over van Samdoria.

Italiaanse media melden dat de overgang op een haar na rond is. De regerend Italiaans kampioen en werkgever van Wesley Sneijder zou naar verluidt zo'n tien miljoen euro betalen voor de spits. Daarnaast krijgt Sampdoria de beschikking over aanvaller Jonathan Biabiany en beloftenspeler Luca Caldirola, de eerste seizoenshelft nog uitgeleend aan Vitesse.

Pazzini, vorig seizoen nog negentien keer trefzeker in de Serie A en in het huidige seizoen zes keer, gaat in Milaan een vierenhalfjarig contract tekenen tot de zomer van 2015. De twee clubs en de speler en zijn nieuwe club zouden reeds een akkoord hebben bereikt. Vrijdagmorgen wordt de deal definitief beklonken.

Voor Sampdoria zou het aanstaande vertrek van Pazzini een forse aderlating zijn. Eerder al raakte Samp aanvaller Antonio Cassano kwijt aan AC Milan. De twee vormden het koningskoppel van de Serie A.

Internazionale zat al langer achter Pazzini aan. De club zocht een extra aanvaller met het oog op de blessuregevoeligheid van Diego Milito.

Supportersvereniging Vitesse / VI

Hoofdsponsor: