24 september 2010 In de media

Luxeprobleem trainer Theo Bos bij Vitesse

Voor het eerst dit seizoen kampt Vitessetrainer Theo Bos met een luxeprobleem. De selectie van Vitesse is zo groot dat trainer Theo Bos voor de uitwedstrijd bij Excelsior spelers naar de tribune moet verwijzen.

Door de rentree van de backs Frank van der Struijk en Jeroen Drost - die vanwege blessures twee duels misten - zit de reservebank zondag voor de uitwedstrijd zondag (14.30 uur) bij Excelsior helemaal vol.

"Ik zal spelers naar de tribune moeten verwijzen", keek Bos vrijdag vooruit. "Ik maak zaterdag pas bekend wie dat zijn", aldus de trainer, die ondanks de comeback van de twee backs zijn basisopstelling waarschijnlijk niet zal wijzigen.

Dat betekent dat Georgiër Guram Kashia en Doetinchemmer Alexander Büttner respectievelijk rechts- en linksback spelen. Bos zal Excelsior op het kunstgras van Woudestein - het kleinste veld van Nederland - niet onderschatten. "Ze hebben thuis alles gewonnen, dus makkelijk zal het niet zijn", weet de trainer, die met zijn ploeg zes punten achter 'het lelijke eendje van de eredivisie' staat.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Kashia, Sprockel, Rajkovic, Büttner; Pröpper, Matic; Barazite, Aissati, Nilsson; Pluim.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: