29 april 2011 In de media

Maakt Vitesse PSV definitief kansloos?

In speelronde 33 ontmoeten PSV en Vitesse elkaar aanstaande zondag in Eindhoven. De ploeg van Albert Ferrer kan bij een positief resultaat de glazen definitief ingooien voor de ploeg van Fred Rutten.
Zoals zo vaak in de afgelopen jaren spelen de Arnhemmers een rol in het landskampioenschap. PSV werd al enkele malen gekroond tot kampioen van de eredivisie na een wedstrijd tegen Vitesse. Ook komende zondag is dit het geval. Winnen de Eindhovenaren niet, dan is men uitgeschakeld voor de titel. Vitesse daarentegen wil het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en bijvoorbeeld Ismail Aissati liet blijken dat de ploeg zeker niet kansloos is.

De middenvelder, wiens toekomst nog onzeker is, verliet de vrijdagtraining overigens met een lichte enkelblessure. De met een rugblessure kampende Slobodan Rajkovic staat wel weer op het trainingsveld, maar traint nog altijd apart van de groep. Ferrer wil dan ook geen risico’s nemen met zijn eerste aanvoerder. Ferrer: “Om een resultaat te behalen, moeten we negentig minuten geconcentreerd blijven. Dat was tegen FC Utrecht niet het geval en dan verlies je die wedstrijd binnen een paar minuten. Dat kan niet en moet anders.”

De selectie werkte een training af van bijna twee uur, zaterdag wordt ook nog getraind om de dag daarop af te reizen naar Brabant. Nemanja Matic trainde wel volledig mee, terwijl Haruna Babangida nog altijd met een blessure aan de achillespees kampt.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: