18 juli 2021 In de media

Maandag mogelijke tegenstanders in de Conference League bekend – Livestream loting

Vitesse is in afwachting van de loting in de Conference League. Maandagmiddag is traditiegetrouw Nyon het decor van de ceremonies.

Maandag 14.00 uur loting Vitesse

Om 14.00 uur wordt geloot voor de derde voorronde in de Conference League, het nieuwe toernooi van de UEFA. Zowel Feyenoord als Vitesse neemt deel aan de loting. De Arnhemmers zijn er sowieso bij wanneer de duels in deze fase worden afgewerkt, op 5 en 12 augustus. Na de loting is duidelijk tegen welke uiteindelijke winnaar van de gelote tweede voorronde paring Vitesse gaat uitkomen. Waarschijnlijk zal ook duidelijk worden of Vitesse eerst uit of thuis speelt.
Feyenoord moet in de tweede voorronde eerst zien af te rekenen met FC Drita, een van de toonaangevende clubs in Kosovo.

Livestream loting

De loting voor de Conference League, waaronder Vitesse, is om 14.00 uur HIER te volgen.

Nét geen geplaatste status voor Vitesse

Vitesse is een geplaatste status bij de loting net misgelopen, waardoor de formatie van Thomas Letsch mogelijk direct vol aan de bak moet. Tot de clubs met een beschermde status behoren FC Basel, Anderlecht, AA Gent, PAOK Saloniki, FCSB en LASK Linz, al moeten veel van die clubs eerst nog de tweede voorronde zien door te komen.

AZ (play-offs Europa League) en Ajax (hoofdtoernooi Champions League) beginnen beide pas later aan hun Europese campagne.

Bron: VI - Bewerkt Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: