24 september 2019 In de media

Maar liefst 2500 Arnhemse felicitatiekaarten voor veteraan Wilf

Op woensdag 28 augustus werd Arnhem-veteraan Wilf Oldham 99 jaar’. Zijn vrienden en strijdmakkers wilden hem graag op die dag verrassen.
Zo werd er een Twitter oproep in Engeland gedaan die wij als vitesse.org website hebben opgepakt. Via onze website en social media hebben wij jullie verzocht om Wilf een felicitatiekaart te sturen en het contactadres vermeldt.

Naar dit weekend bleek is daar begin augustus massaal op gereageerd. De bekende Arnhem-veteraan heeft maar liefst 2500 felicitatiekaarten uit Arnhem ontvangen, zo vertelde een van zijn vrienden. Wilf en zijn familie waren daardoor erg overdonderd en bedanken de Vitesse-supporters hartelijk.

Helaas bleek Wilf Oldham nog onvoldoende hersteld te zijn van een slepende ontsteking om dit jaar naar Arnhem af te reizen en, zoals gewoonlijk, de diverse herdenkingen maar vooral de Airborne-wedstrijd bij te wonen.

Wij wensen hem een voorspoedig herstel en hopen hem volgend jaar weer in goede gezondheid op 100 jarige leeftijd in Arnhem te ontmoeten.


Veteraan Wilf Oldham ontvangt de aanvoerdersband van Guram Kashia
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: