16 februari 2017 In de media

Maatregelen naar aanleiding van bekerwedstrijd vs Feyenoord

Na de KNVB Bekerwedstrijd tegen Feyenoord heeft er een evaluatie plaatsgevonden met lokale autoriteiten.
Na aanleiding daarvan zijn de volgende maatregelen genomen. In de weken na de bekerwedstrijd vs Feyenoord zijn er verschillende Vitesse-seizoen- en fankaarthouders getraceerd die tickets hebben gekocht voor Feyenoord-supporters die zich bevonden in thuisvakken dan wel Feyenoord-supporters die zich rondom de bekerwedstrijd hebben misdragen. De betreffende seizoen- en fankaarthouders ontvangen één dezer dagen een brief waarin de sanctie, een stadionverbod, wordt medegedeeld.
 
Tussen de uitgezette Feyenoord-supporters bevonden zich een aantal personen met een landelijk stadionverbod. Zij worden aangemeld bij de KNVB voor overtreding van hun stadionverbod. Verder is er strafrechtelijk onderzoek gaande o.a. aan de hand van camerabeelden naar opstootjes op thuisvakken.
 
Belangrijk:
Seizoen- en fankaarthouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van diegenen waar zij tickets voor hebben gekocht.

In aanloop naar de topwedstrijd vs Ajax van aanstaande zondag wordt Vitesse-seizoen- en fankaarthouders nadrukkelijk verzocht om géén tickets te kopen c.q. door te verkopen aan supporters van de bezoekende club.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: