19 februari 2015 In de media

Maikel van der Werff naar Vitesse

Vitesse versterkt zich komende zomer met Maikel van der Werff. De 25-jarige verdediger komt van PEC Zwolle, waar hij sinds januari 2013 onder contract stond. Zijn verbintenis in Zwolle loopt op 30 juni 2015 af. Van der Werff werd woensdagmiddag medisch gekeurd in Rijnstate en tekent vanmiddag in Arnhem een contract tot juni 2019.
Van der Werff is geboren in Hoorn en speelde 72 wedstrijden in het eerste elftal val FC Volendam waarin hij elf keer scoorde. Afgelopen seizoen won Van der Werff met PEC Zwolle de KNVB beker en dit seizoen de Johan Cruijff Schaal. Ook kwam hij tweemaal uit in de Europa League. De centrale verdediger speelde bij PEC Zwolle 52 wedstrijden op het hoogste niveau en was goed voor drie treffers.

Mo Allach, technisch directeur van Vitesse, is blij met de komst van Van der Werff naar Arnhem. "Maikel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare en goed voetballende centrale verdediger. Met het oog op de toekomst is hij een welkome versterking voor de selectie. Wij hebben hem de afgelopen maanden intensief gevolgd en zijn onder de indruk geraakt van zijn ontwikkeling en mogelijkheden."
 

Vitesse.nl / Foto PEC Zwolle

Hoofdsponsor: