22 februari 2017 In de media

Man of the Match in vol supportershome ondanks verlies

Er zijn ergere dingen dan met 0-1 verliezen van een kampioenskandidaat. Toch kon man of the match Nathan zondagmiddag zijn teleurstelling niet verbloemen. Samen met de geblesseerde Yuning Zhang en Julian Lelieveld kwam de Braziliaanse middenvelder naar Supportershome Monnikenhuize.
In het supportershome hadden zich ondanks de nederlaag veel supporters verzameld. Traditioneel kwam de man of the match weer naar de huiskamer van de supporters. Zij zagen een teleurgestelde Nathan op het podium: "We hadden meer kansen moeten creëren vandaag. Het zat er gewoon in om punten te pakken tegen Ajax. Het is teleurstellend." Ondanks dat wist de vriendelijke Braziliaan veel tijd vrij te maken voor de Vitesse-supporters die voor een foto of handtekening naar het podium kwamen.

Het was ook tijd voor een praatje met Julian Lelieveld en Yuning Zhang. De Chinese spits is even buiten beeld geraakt en vertelde zelf waarom: "Ik heb al een paar weken last van mijn schouder. De komende dagen blijf ik er hard aan werken en dan hoop ik terug te kunnen keren bij de groep."

Na de interviews was het weer tijd om het shirt te verloten van de man van de wedstrijd. Een jonge supporter werd de gelukkige bezitter dankzij één van de uitgedeelde gratis lootjes. Ook kans maken op een gesigneerd thuisshirt? Bij elke thuiswedstrijd worden de gratis lootjes (één per supporter) voor de Wall of Fame uitgedeeld.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: