5 oktober 2015 In de media

Man of the Match Nakamba wederom in supportershome

Vitesse-middenvelder Marvelous Nakamba was afgelopen zondag wederom te gast in Supportershome Monnikenhuize.
De Vitesse-supporters kozen hem voor de twee keer dit seizoen tot man van de wedstrijd, De prima Engels sprekende Zimbabwaan was de sterkste man op het middenveld in de grote zege tegen FC Groningen.
 

 
Naast Nakamba waren ook Lewis Baker en Arnold Kruiswijk aanwezig in het nieuwe en voor alle supporters toegankelijke supportershome. Lewis Baker baart sinds zijn entree al opzien door zijn uitstekende corners. De perfect tweebenige speler uit Luton verklaart: "Ik heb er als kind heel veel op geoefend en je ziet dat dat resultaat heeft. We hebben al een paar goals uit corners gemaakt en ik hoop dat er nog veel mogen volgen."
 

 
Man van de wedstrijd Nakamba toonde zich trots: "Ik ben heel blij dat de supporters mij weer gekozen hebben tot man van de wedstrijd. Dat betekent echt wel wat voor me. Maar we hebben het als team vandaag ook gewoon goed gedaan." Veel Vitesse-spelers vliegen een dag na de wedstrijd uit, maar Nakamba blijft in Arnhem. Is het de bondscoach soms nog niet opgevallen dat hij het goed doet bij Vitesse? "Ik heb wel contact met de bondscoach. Het zou voor mij heel veel betekenen om mijn land te mogen vertegenwoordigen. Daar kijk ik heel erg naar uit. Ik blijf hard werken en hopen op een kans."
 

 
Arnold Kruiswijk werd nog niet verkozen tot man van de wedstrijd, maar maakt dus wel voor de eerste maal zijn entree in het supportershome. De meest ervaren speler in de selectie toonde zich goedlachs na de overwinning op zijn oude club: "Ik ben blij dat ik fit ben en dat ik speel. Het lijkt misschien alsof ik mezelf makkelijk in de basis heb gespeeld, maar er is veel concurrentie. Het is leuk om van Groningen te winnen, maar eigenlijk ken ik er wel steeds minder mensen" Over het vertoonde spel en het resultaat was ook Kruiswijk tevreden, "maar," zo zegt hij, "het wordt nu ook echt tijd dat we uitwedstrijden gaan winnen."
 


Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: