1 februari 2010 In de media

Man of the Match komende week in gesprek met Vitesse

Onur Kaya trok zijn goede prestatie in Almelo, waar hij twee keer scoorde, door in de thuiswedstrijd tegen PSV. Hij werd door de SMS’ende Vitesse fans tot Man of the Match gekozen.

"Compact spelen, de strijd aangaan en op de counter", was het strijdplan, vertelde Onur Kaya. "In de eerste helft voetbalden wij goed mee en waren er over en weer kansen. In de rust hebben wij elkaar opgepept en afgesproken deze lijn voort te zetten."
Wij leveren nu meer strijd en dan maken wij het elke tegenstander moeilijk, zeker als wij niet zelf het spel hoeven te maken."

Serginho Greene was blij met zijn rol in Arnhem. "Ik wilde spelen en heb contact gezocht met Marc van Hintum. Als verdedigende middenvelder voel ik mij prima tot mijn recht komen. Ik zit conditioneel op 80% en dat kan dus nog beter worden." Dat Greene in Arnhem als stofzuiger op het middenveld vergeleken wordt met Yakubu en Van der Schaaf vond hij alleen maar een eer. "Als de Vitesse fans het zo zien, ben ik blij."
Serginho heeft nog geen afspraak met de club. "Het is zaak de lijn zo door te trekken. De afspraak is om over een aantal weken te gaan praten."

Dat gold niet voor Onur Kaya. "Ik heb komende week een gesprek met Vitesse", vertelde hij. Gevraagd hoe de Vitesse fans de kansen moeten inschatten: "ik heb het erg naar mijn zin in Arnhem, maar het is afwachten", gaf hij met een glimlach aan.
 

 

 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s Edelf

Hoofdsponsor: