14 december 2013 In de media

Marco van Ginkel keert zondag terug in GelreDome

Zondag 15 december wordt in de rust van de wedstrijd Vitesse vs NAC Breda afscheid genomen van Marco van Ginkel. De dynamische middenvelder uit de voetbalacademie maakte afgelopen zomer een droomtransfer naar Chelsea FC en krijgt in GelreDome een welverdiend afscheid.
Van Ginkel doorliep alle jeugdelftallen van Vitesse. Vanaf 1999 zat het geel-zwarte shirt om de schouders van de middenvelder. Op 9 april 2010 maakte hij als 17-jarige A-junior zijn debuut in het uitduel tegen RKC Waalwijk. Ruim drie jaar later, op 18 augustus, maakte Van Ginkel zijn debuut in de Premier League. Tegen Hull City kwam de middenvelder als invaller in het veld voor Oscar. Op dit moment revalideert Van Ginkel van een zware knieblessure. Als verrassing voor zijn familie en vrienden komt Van Ginkel over uit Londen. Naast familiebezoeken keert het exponent van de academie van Vitesse voor even terug in GelreDome.
 

Vitesse vs NAC Breda
Heb jij nog geen kaarten voor Vitesse vs NAC Breda? Kaarten zijn zaterdag nog verkrijgbaar bij MijnVitesse (Arnhem Centrum), Vitesse.nl/online (tot 23.59 uur) en bij TicketBox. Het is mogelijk om vier kaarten per seizoen- of Fankaart van Vitesse te kopen. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend. Per Vitesse seizoen- of fankaart kunnen 2 kaarten worden gekocht, mits er geen kaarten zijn gekocht in de voorverkoop.
 

Vitesse.nl / Foto’s CFC

Hoofdsponsor: