16 juni 2010 In de media

Marino Pusic nieuwe jeugdtrainer Vitesse

Marino Pusic gaat vol­gend seizoen als jeugdtrainer aan de slag bij Vitesse. De 38- jarige oud-speler van De Graafschap en Babberich krijgt Vitesse/AGOVV A1 onder zijn hoede. Die ploeg promoveerde het voor­bije seizoen als kampioen van de eerste divisie naar de eredivisie.
Pusic, afkomstig uit Doetinchem, deed de meeste trainerservaring op in het zaalvoetbal, waar hij als een topcoach (ex LZV en lands­kampioen met FC Blok) te boek staat. Leekster Eagles, zijn laatste club, ziet de gedreven coach met le­de ogen gaan.

Pusic liep al stage bij de jeugdoplei­ding van Vitesse/AGOVV, dat alle trainersposten nu weer bezet heeft. Niels van Casteren schuift door van Vitesse/AGOVV C1 naar B1, waar hij de opvolger is van Ro­berto Straal. Jos Dietrich schuift van de pupillen door naar de C1, oud-profspeler Arco Jochemsen blijft de C2 trainen.

Vitesse heeft de selectie van het be­loftenteam op de valreep uitge­breid met Oktay Ozturk van de Nijmeegse tweedeklasser Quick 1888. Het talent was al eerder bij Vitesse op proef en de Arnhemse club bood hem een plaatsje aan in het beloftenteam. Ozturk leek ver­volgens onderdak te vinden bij eer­ste divisieclub FC Eindhoven.
Toen die overstap niet door ging, meldde hij zich het voorbije week­einde weer bij Vitesse. Met Ozturk is de beloftenselectie van Gerry Hamstra compleet.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: