22 mei 2015 In de media

Marko Vejinovic: de invallers brachten drive in de ploeg

Marko Vejinovic probeerde het na ruim een uur maar eens van afstand. De middenvelder schoot via een Zwols been raak en zorgde met die goal voor de 1-1.
'Als invaller moet je ook zorgen dat er wat gebeurt. Ik denk inderdaad dat wij wel bepalend waren, want ook Wallace viel goed in. Wij zorgen voor meer drive in de ploeg', reageerde de Amsterdammer na de 2-1 overwinning in Zwolle. 

Vejinovic werd vorige week buiten de basis gelaten tegen FC Utrecht en moest ook tegen PEC Zwolle in de play-offs op de bank beginnen. Een harde klap, omdat Vejinovic in de eerste seizoenshelft scoorde was en een belangrijke rol speelde in het elftal. De afgelopen maanden speelde hij echter een stuk minder.

De middenvelder heeft wel een verklaring. Tegenstanders gingen meer op hem letten. 'Ook omdat mensen zich naar mij toe gaan aanpassen. Soms met twee man. Daar probeer ik weer mee om te gaan. Het is moeilijk op om de bank terecht te komen, maar je respecteert het. Je kookt van binnen, want je wil altijd spelen en dus ben je teleurgesteld.'
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: