20 augustus 2011 In de media

Martel en Wapenaar terug in GelreDome

Didier Martel en Harald Wapenaar waren zaterdagavond weer even terug in GelreDome. Zij streden in de rust om de penaltybokaal.

In de reguliere serie werd het 4-4. Beiden misten één penalty. De zonen van de voormalige Vitesse-spelers streden tegen elkaar om de beslissing. Zo vader, zo zoon. Martel junior liet zien dat hij de vileine traptechniek van zijn vader had en verschalkte de keeper.

Didier Martel speelde vier seizoenen voor Vitesse, van 2000-2004. De aanvaller scoorde acht goals. Harold Wapenaar verdedigde vanaf de tweede helft van het seizoen 2004-2005, zeventien maal het doel bij Vitesse. Vervolgens werd hij door Aad de Mos verhuurd aan Sparta Rotterdam. In 2009 liep zijn verbintenis af.