25 januari 2011 In de media

Matej Delac oefent met Kroatië U-21

Matej Delac is geselecteerd voor een oefenduel met Kroatië onder 21. Kroatië neemt het woensdag 9 februari op tegen de Slovenië-21.
De wedstrijd wordt gespeeld in het Bonifika stadion in Koper (Slovenië red.). 

Guram Kashia geselecteerd voor Georgië 
Guram Kashia is door de Gerorgische voetbalbond geselecteerd voor een trainingskamp en een vriendschappelijk duel tegen Armenië. De Vitesse-verdediger verblijft van zes tot en met negen februari voor een trainingskamp met het nationale elftal van Georgië in Limassol (Cyprus red.). Op woensdag 9 februari speelt Georgië in Cyprus een oefenduel tegen Armenië.

Luca Caldirola oefent met Italië-21
Luca Caldirola is geselecteerd voor een oefenwedstrijd van Italië onder 21 tegen de leeftijdsgenoten van Engeland. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 8 februari in het Carlo Castellani stadion in Empoli.

Marcus Pedersen geselecteerd voor Noorwegen-21
Marcus Pedersen is door de coach van Noorwegen-21, Per Joar Hansen, uitgenodigd voor een oefenwedstrijd tegen Portugal-21. Het duel staat gepland voor dinsdag 8 februari in Rio Maior (Portugal red.).

Dalibor Stevanovic oefent met Slovenië tegen Albanië
Dalibor Stevanovic is geselecteerd door de A-selectie van Slovenië. ‘Dado’ maakt onderdeel uit van de selectie die op woensdag 9 februari vriendschappelijk speelt tegen Albanië. De wedstrijd wordt gespeeld in Tirana.

 

 

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: