12 januari 2011 In de media

Materiaalman steelt de show bij Vitesse

Marco Kamphuis, de materiaalman van Vitesse, deed woensdagochtend mee aan het laatste gedeelte van de training. De sympathieke Arnhemmer nam deel aan een cornervariant van Dalibor Stevanovic en scoorde bij de eerste paal.

De bonkige Kamphuis verraste doelman Eloy Room met een bekeken schuiver in de korte hoek. Albert Ferrer kon er om lachen. “Marco, we are going to sign you.” Ferrer meldde zich ook voor het doel, maar hij kwam niet tot scoren.

Postief was de aanwezigheid van Nemanja Matic. Hij heeft geen last meer van zijn enkelband en kan woensdagmiddag meedoen tegen Kayserispor (15.00 uur Nederlandse tijd). Haruna Babagida (28) is op proef. De transfervrije vleugelspeler hoopt op een contract maar Vitesse wil eerst weten hoe fit hij is. “Ik ken zijn kwaliteiten, maar hij trainde voor het laatst op 20 december. Misschien dat ik hem vanmiddag tien minuten laat meedoen, veel meer tijd krijgt hij nog niet”, aldus trainer Ferrer.

Pim Roelofs, namens de Gelderlander aanwezig in Belek, zal via Twitter de tussenstanden doorgeven van het duel Vitesse-Kayserispor. Die tweets komen komen live binnen op de Winterprofs-pagina op deze site.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: