1 maart 2021 In de media

Matus Bero speler van de week

Het wekelijkse overzicht van de uitverkiezingen van Vitesse-spelers in de Elftallen van de Week en de spelersrapportcijfers uit de meest toonaangevende regionale- en landelijke voetbalmedia.

OG / Omroep Gelderland

Matus Bero is de speler van de week in de strijd om de Gelderse voetballer van het jaar. De Slowaakse middenvelder van Vitesse gooide veel energie in de wedstrijd tegen VVV en was goed voor twee assists. Hij kreeg daarvoor het maximaal haalbare aantal van vijf punten.

Vitesse-aanvaller Loïs Openda was goed voor drie punten. Hij maakte het openingsdoelpunt en had met zijn snelheid constant dreiging, aldus het jury rapport. Twee punten gingen naar zijn ploeggenoot Sondre Tronstad, die nuttig was en ook nog zijn eerste doelpunt maakte in Arnhemse dienst.

Tussenstand klassement Gelders Speler van het jaar (seizoen 2020-2021)

Oussama Tannane (Vitessse) 26
Ralf Seuntjens (De Graafschap) 26
Riechedly Bazoer (Vitesse) 25
Remko Pasveer (Vitesse) 17
Julian Lelieveld (De Graafschap) 16
Matus Bero (Vitesse) 16
Jacob Rasmussen (Vitesse) 14

AD / Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad heeft twee Vitesse-spelers opgenomen in hun Elftal van de Week. Matus Bero en Sondre Tronstad zijn beiden goed voor een 7,5 volgens het AD.

De rapportcijfers van Vitesse van dit weekend, uitgedeeld door het AD: Pasveer 6, Doekhi 6.5, Bazoer 7, Rasmussen 6, Dasa 6, Tronstad 7.5, Tannane 6, Bero 7.5, Wittek 6, Broja 6.5, Openda 6.

Telesport / Telegraaf

Riechedly Bazoer is opgenomen in het Telesport Elftal van de Week.

VI / Voetbal International

De rapportcijfers van Vitesse van afgelopen weekend, toegekend door VI: Pasveer 6, Doekhi 7, Bazoer 7, Rasmussen 7, Dasa 7, Wittek 7, Bero 7, Tannane 7, Tronstad 7, Openda 7, Broja 7.5

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: