30 maart 2021 In de media

Maureen Kraaij-Beijer, bestuurslid supportershome en – buscommissie van de Supportersvereniging Vitesse, stelt zich voor

De komende weken willen wij jullie kennis laten maken met de bestuursleden van de Supportersvereniging Vitesse.

Dit keer: Maureen Kraaij-Beijer bestuurslid supportershome en – buscommissie

Wie ben je.

Ik ben Maureen Kraaij – Beijer  52 jaar, geboren in Zevenaar en opgegroeid in Didam.

Wat bindt jou met Vitesse en sinds wanneer?

Door een schoolvriendje ben ik in 1983/1984 een aantal keer meegenomen naar wedstrijden van Vitesse en vanaf die tijd een zwak voor Vitesse gehad. Doordat ik veel in het amateurvoetbal deed was een seizoenkaart  niet erg aantrekkelijk omdat ik veel wedstrijden niet zou kunnen zien en had af en toe een kaartje voor een wedstrijd. Vanaf 1998 heb ik een seizoenkaart en weinig wedstrijden gemist.

Waarom de SV en wat is je functie/rol?

Ik ben door mijn relatie met Eddie Kraaij sinds 1999 met de SV in aanraking gekomen en wel eens meegeholpen met dingen maar pas in 2007 als vrijwilliger bij de rollersidecommissie, airborne projectgroep, sv vitesse in de stad begonnen in 2010 is het supportershome en in 2011 de buscommissie erbij gekomen. Zo is mijn liefde voor de Supportersvereniging langzaam gegroeid. Sinds 2014 ben ik bestuurslid supportershome en sinds 2019 ook bestuurlijk verantwoordelijk voor de buscommissie.

Wat wil je bijdragen?

Wat ik vooral wil bijdragen is dat de supportersvereniging er voor iedere supporter is en dat we samen sterk kunnen staan. Ik denk dat dat begint door begrip voor elkaar op te brengen en vooral naar elkaar te luisteren. Als we allemaal in ons hoofd houden dat we in ieder geval 1 gezamenlijke liefde hebben namelijk Vitesse. Ikzelf heb een seizoenkaart op oost en wil de wedstrijd rustig bekijken en juich, schreeuw en scheld natuurlijk ook, maar zou het maar een saaie bedoeling vinden als de supporters die de wedstrijd opsieren met het zingen, toeschreeuwen en de rookpotten en fakkels aansteken en met uitwedstrijden in het hek klimmen dat allemaal achterwege zouden laten. Ik vind het bij voetbal horen en hoop er nog lang van te kunnen genieten.

Maureen Kraaij-Beijer tijdens de wedstrijd Nice – Vitesse op 28 september 2017

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: