26 november 2010 In de media

Meespelen Jordy Buijs tegen Vitesse onzeker

Het is onzeker of De Graafschap-verdediger Jordy Buijs zondagmiddag (anvang 12.30 uur) mee kan spelen in de Gelderse derby tegen Vitesse.


Buijs kampt met een knieblessure. Buijs raakte woensdag in het restant tegen Willem II (0-1 winst) geblesseerd aan zijn knie en viel uit. Indien Buijs niet kan spelen tegen de Arnhemmers, lijkt Jan-Paul Saeijs zijn logische vervanger.

Hoofdtrainer Darije Kalezic ontbrak vrijdag ook op de training. De oefenmeester lag met griep op bed. De honneurs op de training werden waargenomen door assistent-trainer Jan Vreman.


Buijs mist Vitesse, Kalezic weer beter

De  Graafschap mist zondagmiddag in de derby tegen Vitesse Jordy Buijs. De verdediger heeft een binnenband van zijn knie verrekt. Buijs viel woensdag uit tegen Willem II.

De logische vervanger van Buijs centraal in de verdediging is Jan Paul Saeijs. Verder is bij De Graafschap iedereen fit en inzetbaar.

Trainer Darije Kalezic is nauwelijks hersteld van een griepje, maar zit morgen wel op de bank. "Het is een belangrijke wedstrijd waar je bij wil zijn", aldus Kalezic die geen opstelling wilde prijsgeven. "Vitesse doet dat ook niet. Ik denk omdat ze niet weten hoe wij gaan spelen."

De wedstrijd op De Vijverberg begint om 12:30 uur en is inmiddels uitverkocht.

De Gelderlander / Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: