1 september 2016 In de media

Miazga sluit volgende week aan bij Vitesse-selectie.

Matt Miazga, een 21-jarige centrale verdediger, is door Vitesse vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog toegevoegd aan de selectie van hoofdtrainer Henk Fraser.
Miazga wordt voor één seizoen gehuurd van Chelsea FC.

De eenvoudig international van Amerika kwam afgelopen januari over van de New York Red Bulls en maakte in de zomer onderdeel uit van de selectie van Chelsea tijdens de voorbereiding in Oostenrijk en Amerika.

Technisch directeur Mo Allach over de defensieve versterking: "Met de komst van Adnane (Tighadouini, red.)  hebben we het concurrerend vermogen in de voorhoede opgeschroefd en de wens was om dat ook in de defensie te doen. Met de komst van de fysiek sterke Miazga is dat gelukt en zijn de posities in de verdediging dubbel bezet."

Abiola Dauda

Er circuleren onjuiste berichten over het niet doorgaan van de transfer van Abiola Dauda naar het Turkse Sivasspor.

Allach: "Abiola is topfit naar Turkije afgereisd. Ik vind het dan ook een kwalijke zaak dat er verhalen de ronde doen dat het afketsen van de transfer te maken zou hebben met de medische keuring, terwijl vanuit Turkse zijde het papierwerk niet tijdig kon worden afgerond om de transfer voor de deadline te bevestigen."
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: