23 mei 2016 In de media

MijnVitesse en Papendal dinsdagmiddag gesloten; medewerkers gaan de wijken in

Vitesse staat midden in de maatschappij. De kracht van voetbal wordt door Vitesse ingezet om trotse supporters in beweging te krijgen.
Vitesse Betrokken is dagelijks actief in Arnhem en omgeving om diverse doelgroepen te ondersteunen in het verbeteren van de leefsituatie. Ook is Vitesse actief op het gebied van bijvoorbeeld veteranen (Airborne) en schenkt het jaarlijks aandacht aan KWF Kankerbestrijding en Stichting Jaimy.

Dinsdagmiddag gaan ongeveer 80 medewerkers van de club hun steentje bijdragen aan de Arnhemse samenleving. Daarom is Vitesse, zowel de trainingsaccommodatie op Papendal als MijnVitesse (GelreDome), dinsdag vanaf 12.00 uur gesloten en niet bereikbaar.

Algemeen directeur Joost de Wit vertelt over het initiatief: “Dag in dag uit bewegen supporters naar ons toe. Bij trainingen, wedstrijden en andere activiteiten. Altijd kunnen wij op de support van hen rekenen. De trainers en de spelers zijn de grootste blikvangers van de club en zij zetten zich gedurende het seizoen met grote regelmaat in voor de maatschappij. Ook wij als personeel, dat achter de schermen hard werkt aan de continuïteit van onze mooie club, willen ons inzetten voor Arnhem en omgeving. Daarom bewegen wij dinsdag naar verschillende activiteiten in Arnhem toe.”
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: