23 mei 2023 In de media

Million Manhoef Speler van het Seizoen 22|23

Million Manhoef is door Supportersvereniging Vitesse uitgeroepen tot Speler van het Seizoen 22|23. Het is een bekroning op een goed seizoen voor de rechtsbuiten, die afkomstig is uit de jeugdopleiding van Vitesse. Manhoef is de opvolger van Maximilian Wittek, die de prijs in 2022 in ontvangst mocht nemen.

Jaarlijks benoemt Supportersvereniging Vitesse de Speler van het Jaar. Van de 1.600 inzendingen stemden er maar liefst 49 procent op de nummer 42. Ryan Flamingo werd tweede en Melle Meulensteen eindigde als derde in de verkiezing. Manhoef is blij met zijn onderscheiding: “Ik ben er erg trots op dat ik deze prijs in ontvangst mag nemen. Er staan een paar mooie namen in het lijstje, zoals onze trainer Phillip Cocu en Chris van der Weerden. Ik ga dit lekker vieren en volgende week weer vlammen tegen Feyenoord.”

Manhoef is dit seizoen topscorer met negen goals en heeft ook vier assists achter zijn naam staan. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen FC Groningen (6-0 winst), scoorde hij driemaal.

Bron: Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: