10 januari 2018 In de media

Milot Rashica: “Ben nog niet klaar hier”

Milot Rashica staat open voor een vertrek bij Vitesse, maar hij vindt het ook niet erg om nog een tijdje in Arnhem te blijven.
Rashica heeft bij Vitesse een contract tot medio 2020. Volgens Omroep Gelderland zitten er bij iedere wedstrijd in Arnhem scouts uit het buitenland op de tribune. De speler praat liever niet te veel over zijn vertrekwens. "Ik wil niet arrogant zijn. Ik ben Vitesse heel dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen."

De 21-jarige Kosovaar zegt in de Gelredome al veel te hebben geleerd. "Ik ga ook niet zeggen dat ik klaar ben in Nederland, want ik voel mij goed hier." Toch beseft hij dat een transfer Vitesse ook veel kan opleveren. "Ik zit in een goede positie, maar dat geldt ook voor Vitesse. Als zij geld voor mij kunnen krijgen is dat ook beter voor de club."

"En als ik blij ben met iets nieuws, kunnen we praten. Waarom niet? Het moet eerst serieus zijn en ik moet een goed gevoel hebben. Dan gaan we zitten. De kans is best groot dat we dat na dit seizoen gaan doen." Milot Rashica speelde dit seizoen 24 wedstrijden in alle competities, waarin hij driemaal scoorde.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: