11 november 2018 In de media

Mister Vitesse Theo Bos in een mozaïek met 282 foto’s van zijn supporters

Bijna 300 supporters van Vitesse stuurden een foto in waarmee een beeld werd samengesteld van Mister Vitesse, Theo Bos, in 2005 gemaakt tijdens zijn afscheid als assistent-trainer van Vitesse.
Het mozaïek kreeg zaterdagavond na de wedstrijd Vitesse-FC Utrecht een plekje in Supportershome Monnikenhuize. In totaal droegen 282 seizoenkaarthouders bij aan het mozaïek.

Vitesse noemt het duel met FC Utrecht de '#4Wedstrijd'. Nummer 4 was het rugnummer van Theo Bos.  Allerlei activiteiten rond de wedstrijd stonden in het teken van kankerbestrijding.

Theo Bos, Mister Vitesse, overleed in 2013 aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Daarom werd geld ingezameld voor onderzoek naar die vorm van kanker en speelde Vitesse eenmalig niet met het logo van hoofdsponsor Droomparken op de borst maar met KWF Kankerbestrijding.
 


Na de wedstrijd Vitesse – FC Utrecht werd het Theo Bos-mozaiek door Jan Snellenburg namens Vitesse aangeboden aan de supportersvereniging. Het zal een blijvend plekje krijgen aan de wand in Supportershome Monnikenhuize.
Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: