27 januari 2017 In de media

Mitchell van Bergen verlengt contract

Mitchell van Bergen heeft vrijdag 27 januari een nieuw driejarig contract getekend. Daarmee verbindt de rappe vleugelaanvaller zich tot medio 2020 aan Vitesse.
Van Bergen debuteerde als zestienjarige op 18 december 2015 namens Vitesse in de 5-1 gewonnen thuiswedstrijd vs FC Twente. Daarmee werd hij de jongste debutant van Vitesse allertijden. Het talent stapte in de zomer van 2015 over van de jeugdopleiding van Willem II naar de voetbalacademie van Vitesse. De geboren Ossenaar bleef zich razendsnel ontwikkelen bij de jeugdteams van Vitesse. Sinds dit seizoen maakt Van Bergen officieel deel uit van de A-selectie van Vitesse.

Van Bergen over zijn langere verbintenis: “Het is de laatste jaren heel snel gegaan. Bij Vitesse heb ik mij heel goed verder kunnen ontwikkelen, mede dankzij een duidelijke visie, de uitstekende faciliteiten en de professionele organisatie. Vitesse voelt als familie en als een warme club. Mijn debuut ga ik nooit vergeten en dat ik dit seizoen al veel speelminuten krijg is mooi meegenomen. Ik geniet er elke dag van om profvoetballer te zijn en ik blijf keihard werken. Ik kijk er naar uit om in de toekomst belangrijk te zijn voor de club.”

Technisch directeur Mo Allach over Van Bergen: “Mitchell heeft zich stormachtig ontwikkeld en heeft hierdoor een nieuw verbeterd contract verdiend. Gezien zijn jonge leeftijd en dat hij nu al volwaardig onderdeel uitmaakt van de A-selectie vormt dit een mooie basis voor de toekomst.”

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: