17 november 2015 In de media

Mobilesite vitesse.org in nieuw jasje

De mobile versie van de vitesse.org site is aangepast. Naast een nieuwe lay-out is de navigatie verbeterd.
Zo bestaat nu de mogelijkheid om onder aan de pagina te kiezen voor de optie 'meer zien' welke de mogelijk biedt om door te scrollen.

De mobilesite kent twee tabbladen: 'Vitesse-nieuws' en 'SV-nieuws'. Voor alle informatie over de Supportersvereniging Vitesse en de overige informatie verwijzen wij naar de website www.vitesse.org.

Wij horen graag je mening of verbetersuggesties over de nieuwe mobilesite en vitesse.org. Je kunt ze mailen naar supportersvereniging@vitesse.org.

Websites vol Vitesse-nieuws

De website www.vitesse.org brengt het nieuws over de A-selectie en de beloften. Het nieuws over de overige jeugdelftallen kun je vinden op www.vitessejeugd.nl. Voor alle statistieken over Vitesse-wedstrijden, spelers die ooit in Arnhem onder contact stonden, kaarten goals, uitslagen en nog veel meer, verwijzen wij naar de statistiekensite van de Supportersvereniging Vitesse www.stats.sv-vitesse.nl

Ook op de social media is de Supportersvereniging Vitesse actief. Zo vind je op Twitter, Facebook en Instagram het laatste Vitesse-nieuws.

Steun het vrijwilligerswerk van de Supportersvereniging Vitesse

Al deze sites worden op week- en dag basis door vrijwilligers van de Supportersvereniging Vitesse gevuld. Wil je dit vrijwilligerswerk steunen, wordt dan voor slechts 15 euro per jaar lid van de supportersvereniging. Lees hier welke voordelen dit biedt en hoe jij je kunt inschrijven.

De Supportersvereniging Vitesse (SV) verzorgt de uitreizen van Vitesse, beheert het Supportershome Monnikenhuize, bemand de shops tijdens wedstrijddagen, verzorgt dagelijks de SV-website, Vitesse-jeugdsite en de Vitesse-statistiekensite, organiseert jaarlijks de Airborne-wedstrijd, bepreekt vierwekelijks de belangen van de Vitesse-supporters met de directie van de club, faciliteert de sfeeracties en de rollerside in GelreDome, organiseert 10-15 activiteiten voor Vitesse-supporters per jaar en brengt 6 keer per jaar het full colour blad Zwart op Geel vol met speler-interviews en Vitesse-artikelen uit en welke u als lid van de SV gratis krijgt thuisbezorgd.

Wordt nu lid

Geniet u wekelijks van een of meer van deze bijzondere diensten van de Supportersvereniging Vitesse die mogelijk gemaakt worden door de 110 vrijwilligers? Ondersteun dan voor slechts 15 euro per jaar onze acties en blijf ze zo mee mogelijk maken en schrijf u nu in.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: