19 februari 2019 In de media

Mohammed Dauda & Danilho Doekhi bezochten het supportershome

Mohammed Dauda maakte zaterdagavond niet alleen zijn debuut in GelreDome, maar ook in Supportershome Monnikenhuize. Na zijn eerste thuiswedstrijd voor Vitesse kwam hij samen met Danilho Doekhi naar het home voor het SV-spelersbezoek.
De jonge Ghanees vertelde dat hij zich al helemaal thuis voelt bij Vitesse: "Ik ben hier pas iets meer dan een week, maar zo voelt het niet. De groep en de mensen van de club hebben er alles aan gedaan om me op te nemen. Het voelt alsof ik al lang deel uitmaak van Vitesse." Dauda heeft maar kort de tijd om zich te laten zien bij Vitesse. "Het is mijn doel om zo snel mogelijk belangrijk te worden. Dat ga ik doen door heel hard te werken. Vandaag mocht ik er op een rare manier in. Hopelijk valt de blessure van Oussama mee."

Danilho Doekhi was met Dauda meegekomen naar het supportershome. Hij was al eens eerder met de hele groep te gast, maar ook voor hem was het de eerste keer dat hij bij het SV-spelersbezoek was. Doekhi stond deze avond in de basis en heeft intussen al best wat duels gespeeld. "Natuurlijk wil ik zoveel mogelijk spelen, maar ik had niet echt een doel voor het aantal wedstrijden of minuten dat ik krijg." Doekhi was natuurlijk blij met de overwinning op Willem II. "We hebben samen heel hard gewerkt en echt laten zien dat we deze wedstrijd koste wat het kost moesten winnen. Of daar dan wat geluk bij komt kijken op het eind met de kans van Willem II? Ja, een beetje. Maar dat mocht ook wel, want het zat de laatste tijd ook echt niet mee." 

Traditioneel werd er ook weer een Vitesse-thuisshirt aangeboden door Droomparken. Een jonge supporter werd de trotse bezitter van een gesigneerd shirt. De gratis lootjes worden vanaf circa 10 minuten na afloop van de thuiswedstrijden uitgedeeld ter hoogte van de Wall of Fame (op=op). Alle Vitesse-supporters zijn zowel voor als na elke thuiswedstrijd van harte welkom in het supportershome. 

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: