17 mei 2011 In de media

Molhoek verlaat Vitesse via de voordeur

Rogier Molhoek heeft zijn laatste wedstrijd voor Vitesse gespeeld. Maandagavond nam hij afscheid van de club uit Arnhem met een mooie prijs.
Bij hoofdtrainer Albert Ferrer kwam Molhoek al niet meer voor in de plannen. Hij mocht zijn wedstrijden afwerken bij Jong Vitesse/AGOVV. Met dat team verscheen hij maandagavond op Het Kasteel aan de aftrap in de bekerfinale tegen Jong Feyenoord/Excelsior.

Molhoek werd matchwinner en hielp Vitesse daarmee aan een mooie prijs. Na afloop kwam het besef bij de middenvelder dat hij zijn laatste wedstrijd voor de club uit Arnhem had gespeeld. "Als je dan de bekerfinale wint en je maakt de winnende, dan is dat wel lekker", zei hij in gesprek met Omroep Gelderland.

Molhoek hoopt op het hoogste niveau actief te blijven. Na een blessure mocht hij onder Ferrer één keer invallen. "Ik sta daarom ook open voor iedere club die zich meldt. Ik ben niet in de positie om dingen te eisen", zei hij eerder tegen Vitesse TV. Eerder dit jaar werden De Graafschap en NAC Breda nog in verband gebracht met Molhoek.


Goal.com

Hoofdsponsor: