4 december 2019 In de media

Mooie actie voor Vitesse-supporters: voordelig naar het Nederlands Openluchtmuseum

Hoofdsponsor Nederlands Openluchtmuseum staat tussen 7 december 2019 en 20 januari 2020 volledig in het teken van de winter. Dé tijd om gezellig samen te komen met familie en vrienden.
Het park is omgetoverd tot een waar winterfestijn met boordevol activiteiten. Van een schaatsbaan van duizend (!) vierkante meter tot een spectaculaire sleebaan.

Als seizoenkaarthouder van Vitesse óf als lid van de KidsClub kun jij tussen 7 en 20 december voor slechts €12,50 naar het Openluchtmuseum. Let op: het tonen van je seizoenkaart of KidsClub-pas is hierbij verplicht. Het actietarief geldt niet tussen 21 december en 5 januari. Ervaar de Hollandse winter voor een warme prijs bij onze hoofdsponsor en ga gezellig een dagje uit in Arnhem!

Wat is er allemaal te doen?

Winterse ijsbaan – entreeplein
Bind je ijzers onder en kom schaatsen op de mooiste ijsbaan van Nederland! Draai rondjes onder twinkelende lichtjes en warm op met koek en zopie of een oudhollandse stroopwafel.

Historische sleebaan – Delftse molen
Het sneeuwt in het Openluchtmuseum, ga lekker sleeën op de historische sleebaan. Heerlijk winters vermaak zoals opa en oma dat vroeger deden.

Wintermarkt – Zaanse plein
De griendwerkers bakken kniepertjes met spek in reuzel. De kruidenvrouw vertelt je welke kruiden geneeskrachtig zijn. Of doe mee met de tombola: prijzen in overvloed!

image

Broodje bakken – Kindererf
Bak samen een Duivekater feestbrood. Er zijn spannende verhalen over de naam van het brood: zo zou het met de duivel te maken hebben en met een kat. Gruwelijk toch? We weten niet of die verhalen kloppen, maar wel dat het brood heel lekker is! Ga aan de slag en bak je eigen broodje!

Witte Wieven
Kom luisteren naar het volksverhaal van de Witte Wieven. Een belevingstocht die al je zintuigen prikkelt en spanning is gegarandeerd! Loop langs het Witte Wieven pad en ontdek welke verhalen van de Witte Wieven nou echt waar zijn en of ze echt zo slecht zijn als werd gedacht.

Winter in het Nederlands Openluchtmuseum
7 december 2019 tot en met 19 januari 2020
Dagelijks geopend van 10.00 uur- 17.00 uur
De ijsbaan, Canon Café en museumwinkel zijn open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

image
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: