21 december 2012 In de media

Mori vervangt Van der Heijden bij Vitesse

Dan Mori mag zaterdagavond waarschijnlijk beginnen aan de uitwedstrijd van Vitesse bij sc Heerenveen. De verdediger uit Israël is de verwachte vervanger van de geschorste Jan-Arie van der Heijden.
Vitesse, vierde op de ranglijst, haalde slechts een puntje uit de laatste twee competitieduels met VVV-Venlo (3-1) en RKC Waalwijk (2-2). Trainer Fred Rutten wil dat zijn ploeg voorlopig een rol kan blijven spelen in de titelrace. Hij heeft daarom bij de clubleiding aangedrongen op drie versterkingen.

Bij Heerenveen beschikt trainer Marco van Basten over een fitte selectie. ‘De spelers zijn wel wat vermoeid, maar iedereen is fit’, zei Van Basten, die woensdag met zijn ploeg na 120 minuten en strafschoppen in de beker moest buigen voor Feyenoord.

Aanvoerder Ramon Zomer kan ook in actie komen tegen Vitesse. De verdediger viel woensdag uit nadat hij een knietje op zijn bovenbeen had gekregen, maar is heeft daar geen last meer van. Vitesse staat na 17 wedstrijden vierde in de eredivisie, 2 punten achter PSV en FC Twente. Heerenveen neemt de 13de plaats in met 15 punten, slechts 4 meer dan hekkensluiter Willem II.

Algemeen Dagblad / Foto’s SV

Hoofdsponsor: