2 oktober 2016 In de media

MotM Lewis Baker bezoekt Supportershome Monnikenhuize

Lewis Baker was zaterdag na zijn prachtige vrije trap en goede spel te gast in Supportershome Monnikenhuize.
De door de supporters verkozen Man of the Match bracht ook matchwinner Kelvin Leerdam en Marvelous Nakamba mee naar de huiskamer van de supporters.
 

 
Ook deze avond was Lewis Baker weer nadrukkelijk aanwezig met een prachtige treffer. Lachend zei hij: "Ik wil ook lelijke goals maken, maar dat lukt nog niet zo goed! Vorige week was een goal die natuurlijk heel mooi was ,maar voor het team niets meer waard. Vanavond kan ik gelukkig wel blij zijn met mijn goal. Het is goed dat we vandaag veerkracht hebben kunnen tonen." Volgende week is het tijd voor interlands voor Baker met Engeland O21: "Naar Kazachstan een uitwedstrijd en vervolgens thuis tegen Bosnië-Herzegovina", besloot Baker.
 

 
De andere doelpuntenmaker deze avond was Kelvin Leerdam. En ook hij was blij, want een rechtsback scoort niet elke week: "Ja ik ben zeker blij met de winnende goal en met mijn spel. Ik had al wel het gevoel dat ik zou gaan scoren." Waar de Utrechter in de tweede helft van vorig seizoen op dood spoort zat, is hij nu weer helemaal terug. Leerdam: "Ja, wat zal ik er over zeggen. Ik was boos om wat er gebeurde. Maar gelukkig heeft Henk Fraser zich hard voor mij gemaakt en heb ik mijn plek terug." Was het nog mazzel voor Leerdam dat Kevin Diks vertrok? "Moet je aan de trainer vragen!", antwoordde Leerdam met een knipoog.
 

 
Ook van de partij was de altijd vriendelijke Marverlous Nakamba. Hij was niet blij met de extra pauze in de tweede helft: "We waren goed bezig en dan wordt de wedstrijd gestaakt. De trainer heeft ons in de kleedkamer nog wat extra aanwijzingen kunnen geven." Voor Nakamba zijn er met zijn Zimbabwe dit keer geen wedstrijden in de interlandperiode. Het speelschema van Vitesse zit echter uitstekend in zijn hoofd: "De volgende wedstrijd is tegen AZ, maar daarna spelen we tegen NEC." Waarbij hij de clubnaam van onze zuiderburen keurig, tot hilariteit van Kelvin Leerdam, op z'n Arnhems uitsprak. Nakamba is klaar voor de derby.
 

 
Uiteraard was er ook weer de mogelijkheid voor het winnen van een shirt. Lewis Baker maakte een jonge supporter gelukkig door zijn lotnummer uit de bokaal te halen. Veel supporters maakten daarna nog gebruik van de mogelijkheid voor een foto- of signeermoment met de Vitessenaren. Het vroege aanvangstijdstip van de wedstrijd maakte zo dat veel jonge Vitesse-supporters een mooi aandenken konden scoren.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: