6 januari 2019 In de media

Musaba:’onwijs trots om erbij te zijn’

Richie Musaba is een van de talenten uit de Vitesse Voetbal Academie die deze week, na verschillende keren bij de wedstrijdselectie te hebben gezeten, ook aan mocht sluiten bij het trainingskamp van het eerste elftal in Portugal. Vitesse TV sprak met de jonge Vitessenaar.
De 18-jarige aanvallende middenvelder draagt al zes seizoenen het geel-zwarte shirt. Musaba doorliep de verschillende teams van de voetbalacademie en maakt dit seizoen officieel onderdeel uit van Jong Vitesse. Nadat een ander talent, Richonell Margaret, deze week overeenstemming bereikte over een driejarig contract, wordt ook de contractbespreking met Musaba snel opgepakt.

Musaba maakt een goede indruk, want het talent mag al geruime tijd meetrainen met het eerste elftal. Dat leidde er ook toe dat hij een uitnodiging ontving voor het trainingskamp. Musaba: "Ik ben onwijs trots om erbij te zijn. Het is een hele ervaring voor me."

Jarenlang speelde Richie met broer Anthony samen in de voetbalacademie van Vitesse, tot Anthony afgelopen zomer uitstroomde en bij buurman NEC aan de slag ging. 

Vitesse TV zocht Richie Musaba op om nader kennis te maken.

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: