28 augustus 2019 In de media

Musonda hervat groepstraining bij Vitesse

Charly Musonda is terug in Arnhem en heeft gelijk de groepstraining bij Vitesse hervat. De knieblessure blijkt mee te vallen.
Vorig seizoen heeft Musonda grotendeels gemist door knieblessures. Hij kreeg in zijn revalidatieperiode meerde malen te maken met een terugval.

In aanloop naar het duel tegen Heracles kreeg Musonda opnieuw klachten en volgde de standaardprocedure die voorziet dat geblesseerde  Chelsea-spelers terugkeren naar Londen voor onderzoek door de medische staf van de Premier League club Musonda is sneller terug in Arnhem dan verwacht.

Er werd gevreesd voor een langdurige knieblessure en mogelijk noodzakelijke operatie. Dat blijkt dus mee te vallen en hij mag volledig meetrainen. "Vanuit Chelsea is er groen licht”, reageert Musonda in de Gelderlander.M

usonda houdt nog een slag om de arm. "Alles leek ernstig, maar de problemen vielen mee. Het is een reactie op de knie na mijn blessure. Ik moet weer opstarten en dat doen we met beleid. Rustig aan, dus.

Ik hoop binnenkort te kunnen spelen. Is dat niet komende week, dan over twee weken. Wat dat betreft is de komende interlandbreak een voordeel.” Vitesse speelt zondag om 16.45 uur tegen AZ in stadion GelreDome. Daarna volgt een competitieve interlandweek.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: