23 maart 2015 In de media

Naar Vitesse als geel-swerte pleister op de wonde

Enige weken geleden had FoxSports een aardige actie voor nieuwe en bestaande abonnees. Je kon een T-shirt ontwerpen met je eigen cartoon gehuld in je eigen clubkleuren.
Dat leek Paul Buch (34) uit Waalwijk, assistent inspecteur in de haven van Rotterdam en enthousiast RKC Waalwijk-supporter, wel een aardige actie en hij ontwierp zijn eigen cartoon gehuld in uiteraard… de RKC Waalwijk-clubkleuren geel en blauw.

Hij stuurde zijn ontwerp digitaal in naar FoxSports en was is blijde afwachting van het uiteindelijke resultaat.

Groot was de teleurstelling dat zijn cartoon op het thuisgestuurde T-shirt niet in de traditionele RKC-clubkleuren geel-blauw was gehuld, maar in het Arnhems Vitesse geel-zwart! Hij uitte zijn teleurstelling op Twitter en onze vitesse.org redactie ving zijn Tweet van teleurstelling op.
 

Ernummers zien overal wel de humor van in, dus wij stuurden als vitesse.org redactie naar Waalwijkse Paul een Tweet met daarin de uitnodiging om zijn ontvangen T-shirt toch nog nuttig te besteden en de wedstrijd Vitesse – AZ te bezoeken. Al dan niet gehuld in het voor die gelegenheid wel in passende kleuren van toepassing zijnde T-shirt.
 

Paul zag er het ludieke wel van in en nam de uitnodiging aan. Hij vond het feit dat RKC Waalwijk in de Jupiler-divisie speelt een bezoek aan Arnhem niet zou hoeven te bijten.

Geen idee of het bezoek aan GelreDome en de wedstrijd Vitesse – AZ (3-1) voor Paul Buch reden is geweest om van clubkleuren te veranderen en zo zijn T-shirt vaker te gaan dragen. Maar deze supporter was wel zo sportief om het T-shirt eenmalig voor onze redactie aan te trekken.

FoxSports heeft helemaal niets van zich laten horen, hebben wij begrepen. Tja, wat mag je ook van een betaalzender verwachten die 'Echte supporters kijken live' als slogan in het vaandel heeft en zitten voor de buis bedoelt…
 


Sportieve Paul eenmalig in Vitesse-kleuren
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: